La capital de la Segarra homenatja als germans Márquez

Dissabte 15, Cervera retrà una festa homenatge a Àlex i Marc Márquez pels seus títols mundials de Moto3 i MotoGP respectivament.

 

Els carrers de Cervera llueixen milers de pancartes i banderes amb els colors dels campions per celebrar la festa del motociclisme el dissabte dia 15 a partir de les 7 de la tarda. La ciutat, les entitats locals, comerços i establiments s'engalanen i es preparen per acollir les més de 15.000 persones que es preveu que assistiran a la celebració.




Per tal que els aficionats puguin seguir la rua, que sortirà de la seu del Fan Club Marc Márquez (restaurant Bona Teca), s'instal·laran pantalles gegants a l'exterior. Dues d'aquestes pantalles estaran situades a la plaça Pius XII, on hi ha l'escenari i una altra a la plaça Universitat. Una quarta pantalla se situarà al Gran Teatre.  

Com en edicions anteriors, la rua encapçalada pel camió del Fan Club amb els dos pilots recorrerà l'avinguda del Mil·lenari, el carrer Victòria, el carrer General Güell, la plaça Universitat, el carrer Santa Anna i la rambla Lluís Sanpere. En arribar a la plaça Pius XII, on està situat l'escenari, es faran els parlaments i el final de festa.

A la rua hi participaran les entitats locals de cultura popular i els Margeners de Guissona.

La recepció oficial es farà el mateix dissabte al migdia a la Paeria de Cervera.



Per la seva part, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida Ara Lleida i l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra han organitzat, amb la col·laboració del Museu Comarcal de Cervera i Igerslleida, un concurs a Instagram. La millor imatge de la festa amb l'etiqueta o hashtag #enhorabonacampions #campeonesenhorabona serà exposada a l'espai Marc Márquez del Museu Comarcal de Cervera. 

Consulta les bases del concurs a: http://bit.ly/1tXQQTn


 
 Fotos: Paeria de Cervera, fb Institut Antoni Torroja i Ara Lleida - Àrea de Turisme CCS

Comentaris