Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida

Quatre obradors de cervesa artesana de Lleida, entre els que hi ha la Casa Dalmases de Cervera, la Segarra, impulsen una iniciativa pionera a Catalunya.Quatre productors de les Terres de Lleida obres les portes als visitants i creen la primera Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida. Aquest projecte, pioner a Catalunya, pretén mostrar el productes, el procés d’elaboració, les matèries primeres i els projectes que hi ha darrere de cada ampolla amb propostes de tastos i maridatges perquè l’activitat sigui tota una experiència.Els autors d’aquesta iniciativa han estat els propietaris de la cerveseria Matoll de Belianes, Cerveses de Ponent de Seró, la Vella Caravana de Menàrguens i Cervesa Casa Dalmases de Cervera, la Segarra.

Cada dissabte s’oferirà una visita guiada als obradors esmentats de 12 a 2 del migdia i també en visites concertades. Els visitants disposaran d’un díptic que els cervesers aniran segellant a mesura que es facin les visites a les diferents cerveseries. En completar la ruta s’obsequiarà amb una gerra de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.


La Ruta mostra els trets distintius i els punts d’unió dels quatre obradors. Els trets en comú són: l’estima del producte artesanal i l’objectiu d’impulsar la cultura de la cervesa i la promoció del territori des de la seva cerveseria.

Comentaris