Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida

Quatre obradors de cervesa artesana de Lleida, entre els que hi ha la Casa Dalmases de Cervera, la Segarra, impulsen una iniciativa pionera a Catalunya.



Quatre productors de les Terres de Lleida obres les portes als visitants i creen la primera Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida. Aquest projecte, pioner a Catalunya, pretén mostrar el productes, el procés d’elaboració, les matèries primeres i els projectes que hi ha darrere de cada ampolla amb propostes de tastos i maridatges perquè l’activitat sigui tota una experiència.



Els autors d’aquesta iniciativa han estat els propietaris de la cerveseria Matoll de Belianes, Cerveses de Ponent de Seró, la Vella Caravana de Menàrguens i Cervesa Casa Dalmases de Cervera, la Segarra.

Cada dissabte s’oferirà una visita guiada als obradors esmentats de 12 a 2 del migdia i també en visites concertades. Els visitants disposaran d’un díptic que els cervesers aniran segellant a mesura que es facin les visites a les diferents cerveseries. En completar la ruta s’obsequiarà amb una gerra de la Ruta de la Cervesa Artesana de Lleida.


La Ruta mostra els trets distintius i els punts d’unió dels quatre obradors. Els trets en comú són: l’estima del producte artesanal i l’objectiu d’impulsar la cultura de la cervesa i la promoció del territori des de la seva cerveseria.

Comentaris