El Consell Comarcal de la Segarra, l’Ajuntament de Sant Guim de Freixent i l’agrobotiga Sikarra Nostra signen un conveni de col·laboració turística.

El president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Francesc Lluc i el propietari de l’agrobotiga Sikarra Nostra,  Daniel Espejo van signar un conveni de col·laboració turística.




El conveni s’ha signat amb la voluntat de fomentar el turisme d’aquesta zona de la comarca des de diferents vessants. Per una banda, l’espai Sikarra Nostra de Sant Guim de Freixenet esdevindrà un punt d’informació i atenció als visitants. D’altra s’ha acordat vetllar pel manteniment i bona conservació de les rutes i senders del municipi de Sant Guim i establir una programació d’activitats de natura a diferents punts de la Segarra.

Sikarra Nostra, a més de ser un punt de venda de productes agroalimentaris artesanals de la Segarra, acull l’espai expositiu permanent “Sant Guim, l’estació de l’altiplà” on es pot veure un recull històric ben il·lustrat dels orígens de l’estació de Sant Guim. També acull exposicions temporals amb diversitat de temes sobre agronomia, patrimoni natural, producció artística local… Ofereix descobertes de natura els caps de setmana, tallers didàctics, xerrades, cursos i altres activitats relacionades amb el patrimoni cultural i natural.

Després de la signatura, que ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Segarra amb l’assistència del Conseller Comarcal de Turisme, Vicenç Roig, el president del CCS s’ha mostrat satisfet perquè el conveni permetrà disposar d’un punt d’informació turística de dimecres a diumenge en aquesta zona de la comarca i col·laborar de manera estreta amb l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet alhora de dur a terme activitats turístiques i de promocionar el municipi i la Segarra.




Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra 

Comentaris