La secció “En Ruta” del programa Motards del Canal Esport 3, s’atura a la Segarra.

 

El programa Motards, un espai dedicat en exclusiva al món de la moto que s’emet cada diumenge pel canal Esport 3 de la CCMA, apropa el món de la moto als seus usuaris informant i entretenint l’espectador amb reportatges, consells i actualitat del món de les dues rodes. Una de les seccions del programa, “En ruta”, al llarg de quatre programes, s’endinsa a les comarques de Lleida, un territori amb una diversitat impressionant i on el món de la moto és molt present. 

Montfalcó Murallat
Foto: Ara Lleida

En el primer dels programes, la ruta comença a Cervera, capital de la Segarra, amb una visita als atractius turístics de la ciutat i on no pot faltar una parada a l’espai I’M 93 al Museu de Cervera dedicat als germans Marc i Àlex Márquez.  La ruta continua cap al sud, on la L-214, dirigeix als motoristes a la vall del riu Corb passant pels municipis de Granyanella, Granyena i Montoliu de Segarra. 

Montfalcó Murallat i Sant Ramon, són les dues poblacions que representen a la comarca  en el segon programa Motards, emès el 19 de febrer,  on la secció “En ruta” visita les Terres de Lleida. El dia 26 de febrer, va recórrer el que anomenen una “ruta secreta”, anant de  Sant Ramon a la Llosa de Cavall passant per Ivorra i la vila de Torà. 

Les gravacions estan vinculades al Grand Tour de Catalunya i gràcies al projecte Moturisme d’Ara Lleida. Aquest projecte és una iniciativa turística pionera, amb la finalitat de promocionar de manera específica el turisme del Pirineu i les Terres de Lleida entre els aficionats a viatjar en moto.

Moturisme estableix un sistema de garantia mitjançant un segell de qualitat que identifica més de cinquanta establiments d’allotjaments turístics i una trentena de  serveis complementaris de restauració, cafeteries i museus. Per a l’obtenció d’aquest segell distintiu els establiments han de superar un curs de formació adreçat a l’atenció del client que viatja en moto, conèixer les necessitats específiques i adaptar la seva oferta a aquests grup de visitants. Per altra banda, els establiments han de complir una sèrie de requisits pel que fa a les seves instal·lacions. Tot plegat, atorga a aquest segell de qualitat una sèrie de garanties pels usuaris motoristes.



Comentaris