Mil i una possibilitats per descobrir la tardor segarrenca

 

 

Mil i una possibilitats per descobrir la tardor segarrenca.

Des del senderisme tranquil fins a la pedalada alliberadora, passant per una passejada a cavall, un vol en globus o itineraris guiats a la carta, la Segarra ens ofereix mil i una possibilitats de capbussar-se de ple en el paisatge tardoral.

A CAVALL. Una bona manera de descobrir la Segarra és a cavall. Cal So, Cal Perelló i Cal Maso, allotjaments de turisme rural, ens donen l'opció de fer excursions sempre acompanyats amb un guia. Els seus responsables tenen diferents recorreguts que us portaran a descobrir la comarca.

AMB BICICLETA. Per la seva orografia la Segarra és un indret perfecte per anar-hi amb bicicleta. Al llarg del territori hi ha definits una colla de recorreguts de baixa i mitjana dificultat, a través dels quals podreu recòrrer els voltants de Cervera, Guissona, Sanaüja, Sant Guim de Freixenet, Sant Antolí,  Torà... A http://www.lasegarra.org/Rutes-5.html, podeu trobar-ne la descripció, el plànol i els tracks per descarregar-los al gps.

A PEU. La Segarra disposa de senders arranjats i senyalitzats que ens permeten caminar i gaudir de la comarca sense preses, del seu patrimoni natural i cultural. La Ruta del Cercavins, que transcorre pel sud de la comarca, la Ruta de la Pleta, que ens permet conèixer les antigues construccions per guardar-hi bestiar, les Rutes per l'Espai d'Interès Natural de la Vall del Llobregós o la Ruta dels Romans en són un exemple. 

DES DE L'AIRE. La millor panoràmica possible de la Segarra s'aconsegueix des de dalt. I es pot realitzar fent una excursió amb globus sobre els castells de frontera, Camins de vent ens ofereix aquesta possibilitat.

SORTIDES GUIADES. Si a banda de fer una caminada volem descobrir altres elements d'interès del territori, podem contactar amb els guies de Camins de Sikarra caminsdesikarra.com, que confeccionen visites temàtiques a mida per la comarca. 



 

Comentaris