Trobada de blocaires i presentació de la Ruta Literària dels Castells del Sió




Els dies 29 i 30 de novembre la Segarra serà l’escenari d’un “Blog-trip” o viatge de familiarització adreçat a blocaires especialitzats en turisme i oci. Una vintena de bloggers participaran en aquesta iniciativa organitzada per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i Camins de Sikarra amb l’objectiu de potenciar la comarca en general i la Ruta dels Castells del Sió, combinant el patrimoni arquitectònic i històric amb el literari. De la unió de història i literatura, de pedra i paraula, sorgeix la Ruta Literària dels Castells del Sió. Ruta que quedarà fixada de manera permanent a través de les noves tecnologies, cosa que permetrà gaudir-ne a partir del dia 1 de desembre.


Aquesta acció vol donar a conèixer els recursos turístics de la comarca atès que el recorregut serà difós al moment a internet per xarxes socials mitjançant eines de comunicació web 2.0 com twitter, facebook, instagram o flickr. També amb les entrades o apunts als respectius blogs dels participants al Blog-tip.

Al llarg dels segles, la Segarra ha sabut  seduir  poetes, assagistes, novel·listes..., de ben segur que ara les paraules dels que han inspirat aquesta ruta literària seran capaces d’emocionar al visitant.

Comentaris