Escapada romàntica a la Segarra

Et proposem escapar-te del que és habitual, trencar amb la monotonia i gaudir amb la teva parella de moments inoblidables. Sorprèn a qui més estimes amb una estada a la Segarra.




A la Segarra descobriràs un cel infinit, pobles plens de màgia, on el temps s’ha aturat, paisatges idíl·lics, bona gastronomia i allotjaments amb encant. Inspira't en cada racó d'un territori que t'està esperant.



Els allotjaments de la Segarra són un marc perfecte per sorprendre't, perquè et sentis únic i protagonista d'una experiència inoblidable.





Semblen sortits d'una postal, de vegades fins i tot creiem estar en el decorat d'una pel·lícula, però són reals. Visitar-los es converteix en l’escapada perfecta per a una parella que busca racons romàntics per on passejar. 




Màgics, misteriosos, sorprenents..., els castells de la Segarra encarnen històries reals o fictícies que atrapen a propis i estranys. Construccions idíl·liques que documenten un passat encara present. Es podria dir que tots els castells de la Segarra, fins i tot els més decadents, estan impregnats per una aura de misteris i llegendes.


Postes de sol

No hi ha res més especial i romàntic  que observar una posta de sol i, si a més ho fem des d'un lloc carregat de bellesa natural, resulta una experiència inoblidable.




Les rutes senyalitzades als espais naturals del Llobregos i de Granyena  ens mostren un conjunt de pobles i masies en un paisatge marcadament rural en un entorn protegit que compta amb una vegetació, fauna i geologia molt especial, una llum mediterrània i un cel infinit.




La Segarra té un gran dinamisme culinari, caracteritzat per la combinació de la cuina tradicional i d'avantguarda, sense oblidar les seves arrels i el producte autòcton del territori. Els  restaurants de la comarca us oferiran àpats per a dos en entorns molt especials. 




Fotos: Torrecombelles i Mariajosep Jové (Turisme Segarra)

Comentaris