La revista Cap Catalogne dedica el reportatge central del mes de juliol a La Segarra


La publicació Cap Catalogne,  loisirs et escapades en pays catalan, en el seu número de juliol dedica un ampli reportatge a La Segarra. L’article, amb text de Marie Costa i fotografies de Hugues Argence, Ara Lleida i Oriol Clavera destaca la riquesa  paisatgística i patrimonial de la comarca. 


Foto: Cap Catalogne 

L’autora del reportatge ressalta la varietat  i els contrastos de paisatge i del  patrimoni segarrencs. Defineix la Segarra com "la comarca que abraça tots els estils artístics que han fet de Catalunya una terra amb un patrimoni únic". Però sobretot, i com comenta el conseller comarcal de turisme, Vicenç Roig, la Segarra destaca per la tranquil·litat que s'hi respira i com a destinació de turisme slow.


Foto: Cap Catalogne 

El reportatge també dedica un capítol especial a Cervera, a la festa de l’Aquelarre i a la gastronomia de la comarca. 


Foto: Cap Catalogne

La revista CAP Catalogne s’edita en francès, destinada a un públic de classe mitja/alta, té una periodicitat mensual  amb una tirada de 45.000 exemplars repartits a quioscs, oficines de turisme, subscriptors, allotjaments… L'objectiu d'aquesta publicació és parlar al públic francès (especialment al de la Catalunya Nord) dels destins turístics a Catalunya.

Podeu llegir el reportatge al web de Cap Catalogne







Comentaris