La Segarra es consolida com a destinació turística d’interior i confirma plena ocupació en les passades festes de Nadal.


L’augment de la taxa turística demostra que el nombre de pernoctacions als allotjaments de la comarca ha augmentat significativament respecte al 2017.

Cal Saumell 

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra es valora molt positivament l’augment de turistes i, sobretot, l’alta ocupació durant les Festes de Nadal, ja que fins ara l’hivern era considerat temporada baixa a la Segarra.


La Casa dels Ocells 

El patrimoni, la gastronomia i el paisatge propi del territori, més l'oferta cultural de la comarca durant les passades festes han estat els punts forts que han servit de reclam pel turista rural, així com la professionalització del sector que cada any augmenta.

La Casa dels Ocells

El turisme d'interior ha posat en alça els allotjaments rurals en els darrers anys i els hotelers noten des de fa temps una tendència creixent en la demanda per passar uns dies a la Catalunya Central. El conseller comarcal de turisme, Vicenç Roig,  ha explicat que la bona ubicació i la qualitat dels establiments, sumat a què el Nadal i el Cap d’Any cada vegada es passen més fora de casa, han estat factors clau en el reclam de turistes. 

La Ribereta

Vicenç Roig ha explicat que cada vegada es reserva  "amb més antelació", fins al punt que hi ha hotels i cases rurals que ja tenen ple el desembre del 2019.

Cal Comorera

El turisme és el sector econòmic de major creixement al llarg de les darreres dècades i el que millor resisteix els períodes de crisi i estancament econòmic com l’actual. El turisme és un fenomen plenament estructural: l’hàbit de fer turisme s’ha estès fins a esdevenir una “necessitat bàsica” en les pautes de consum de moltes persones d’un ampli espectre socioeconòmic. El turisme rural a la Segarra ha esdevingut els darrers anys un fenomen molt positiu, tant des del punt de vista econòmic com cultural i territorial.

Enllaç a la notícia publicada per laSegarraTV

Àrea de Turisme
Consell Comarcal de la Segarra

Comentaris