L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra promociona la comarca al saló internacional B-Travel.



L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra ha participat, del 22 al 24 de març, en la fira B-Travel al recinte Montjuïc de Barcelona. En aquesta fira s’ha promocionat l’oferta turística de la comarca, a través del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

Des de Turisme la Segarra hi hem estat presents, amb altres comarques lleidatanes, sota la marca Terres de Lleida.

Turisme Segarra

En el saló internacional de turisme s’han donat cita les millors empreses i professionals relacionats amb el sector, que han mostrat les últimes novetats i innovacions relacionades amb viatges, oci i temps de lleure en les seves diferents vessants.

L'esdeveniment, a més de la Fira,  inclou una sèrie de debats, conferències i seminaris sobre les últimes tendències i temes d'actualitat en el turisme perquè els professionals de viatges puguin compartir experiències i trobar solucions als desafiaments del sector. Els visitants descobreixen al Saló Internacional del Turisme les millors destinacions nacionals i internacionals.

Patronat de Turisme Lleida

El nou Saló Internacional del Turisme a Catalunya, B-Travel, és l'únic esdeveniment inspirat en les experiències del viatger. Es tracta d’una cita anual que reuneix al públic més viatger de Catalunya i de l’Estat Espanyol oferint experiències a mida perquè els viatges siguin únics.

Àrea de Turisme
Consell Comarcal de la Segarra


Comentaris