La Segarra a “Lleida, tant i tan a prop” de TV Lleida


Lleida, tant i tan a prop és un projecte audiovisual que neix amb la voluntat d’ajudar a revitalitzar el sector turístic lleidatà després de la crisi sanitària mundial del COVID-19.  El programa, fruit de la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i la XAL (Xarxa Audiovisual Local), amb producció de TVLleida, posa l’accent en els atributs propis de la destinació de les comarques de Lleida.


Autèntica, Diferent, Natural i Sostenible aquests són els objectius que defineixen la destinació a través de continguts que exemplifiquen l’oferta de qualitat, amb propostes riques i variades, ples d’activitats que suposen una experiència única per l’espectador.

L’espai vol despertar les ganes d’aixecar-se, d’emocionar-se i viure en la pròpia pell el que s’ha vist a la pantalla. És una finestra oberta a Lleida, gaudint dels espais naturals i patrimonials, assaborint els diferents gustos del territori i sentint emocions practicant tot tipus d’experiències. 



El programa dedicat a la Segarra, emès el 19 de juliol, ha tingut com a conductor el periodista i presentador de televisió Jaume Freixes, natural de la Curullada que comença la jornada al castell de les Pallargues; a Cervera, visita la Casa Duran i Sanpere i acaba el seu recorregut a l’Ametlla de Segarra per tastar el vi del Celler Comalats.

L’emissió consta de 22 programes d’entre 25 a 27 minuts de durada. S’emet en prime time dos dies a la setmana, dissabte i diumenge. 





Comentaris