FIRA BIRRA A SANT RAMON

 L'Associació La Mansa organitza la primera Fira Birra a Sant Ramon

L’Associació cultural La Mansa organitza la primera Fira Birra a Sant Ramon el pròxim dissabte 30 de setembre. S’hi podran degustar cerveses artesanes de cinc productors diferents d’arreu del territori. A partir de les 12:00 h del migdia, als Jardins de La Mansa, es podrà gaudir de diferents activitats.



A la mostra hi seran presents les cerveseries Matoll de Belianes, Casa Dalmases de Cervera, Bierboi de Sant Boi de Llobregat, Minairons d’Igualada i la Vella Caravana de Lleida. Totes elles elaboren lamb productes de proximitat cultivats de manera natural i sostenible.




La Fira arrencarà amb molt ritme amb la punxa vinils targarina Sunday PD, mentre l’artista de Mollerussa, Kamma Marlo, pintarà un grafiti en directe. El mural vol reivindicar l'atractiu de la vellesa amb una cervesa a la mà com a espai de trobada intergeneracional, gaudí i socialització. L’obra està pensada des d'una perspectiva feminista i d'empoderament del rol de la dona en espais artístics i culturals.

Durant tot el dia hi haurà diferents activitats com el vermut-futbolín, escalabirres o jocs de taula. Al migdia hi haurà una paellada popular i al vespre també se serviran sopars.

La música en directe començarà a sonar a partir de les 17:00h de la tarda amb el concert d’acordió de botons de l’artista de Sant Ramon Neriyà.

Després The Buckets Brothers de Calaf amb la seva música d’arrel a ritme de swing, dixie i rock&roll. Ramon Mitjaneta, que presentarà el seu segon disc “Com Robinson Crusoe”.



Com a cap de cartell de la Fira Birra, també pujarà a l’escenari el Quim Mandado, l’excantant de Sangtraït, una de les figures més influents del rock català. Finalment, hi haurà en directe els Angeletes Club, la banda de Sant Ramon que després de 27 anys ha tornat amb les seves versions més mítiques de rock, ska i punk. El DJRoser serà l’encarregat de tancar la festa.

Venda d’entrades 

Les entrades anticipades tenen un cost de 5€ per persona i es poden comprar online a través d’Entradium. 

Si s'adquireixen el mateix dia a taquilla el preu serà de 7€. 

Horaris 

12:00 h - Punxa-vinils SundayPD 

17:00 h - Acordió de botons amb Neryà 

18:30 h - The Buckets Brothers 

20:15 h - Ramon Mitjaneta i Banda 

22:30 h - Quim Mandado 

00:15 h - Angeletes Club 

01:30 h - DJ.Roser 

Més informació sobre les cerveseries: 

● Cerveseria Matoll: https://www.matoll.cat/ 

● Casa Dalmases: https://casadalmases.org/collections/cervesa 

● Bierboi: https://bierboi.com/ 

● Minairons: https://www.cervesaelsminairons.com/ 

● Vella Caravana: https://lavellacaravana.cat/

Informació i fotografies Associació Cultural La Mansa


Comentaris