InstaWalk les Comalades

 

L’Àrea de Turisme organitza un InstaWalk per promocionar el sud de la comarca.

Una vintena d’Igers van visitar les poblacions de Granyanella, Granyena, Montornès, Mas de Bondia i l’Ametlla per fotografiar aquests indrets i promocionar-los a les xarxes socials



El dissabte, 4 de novembre, una vintena d’Igers i d’aficionats a la fotografia van visitar les poblacions de Granyanella, Granyena, Montornès, Mas de Bondia i l’Ametlla per fotografiar aquests indrets i promocionar-los a les xarxes socials. Els participants procedien de diferents indrets de les comarques de Barcelona, Girona i Lleida. El president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, i la consellera comarcal de turisme, Montserrat Closa, van donar la benvinguda als assistents al Centre d’Acollida Turística (CAT) de Cervera i els van acompanyar durant la jornada en algunes de les activitats programades.


Amb el títol “Les Comalades”, l’InstaWalk té l’objectiu de promocionar la comarca de la Segarra i, especialment, l’àrea geogràfica compresa entre Cervera i l’Ametlla de Segarra coneguda amb el nom històric de Camalats, ja que és un terreny força singular format per un conjunt de serres i valls paral·leles de llevant a ponent, cada vall és una coma i una successió de valls és una comalada.



La trobada ha estat organitzada per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra i ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i de l’Associació d’Amics de la Foto de Lleida.

Els hashtags utilitzats han estat #laSegarra #aralleida #lescomalades #turismesegarra #segarrejant

Comentaris